Livrare si Retur

La Cadouase.ro, ne pasă de experiența ta de cumpărături și vrem să fii complet mulțumit. De aceea, oferim un serviciu de livrare și retur simplu, cu o perioadă generoasă de 14 zile pentru a vă decide.

Livrare Rapidă și Fiabilă: Expediem comenzile tale cu grijă și rapiditate pentru a te asigura că produsele ajung în siguranță la destinație. Colaborăm cu parteneri de încredere pentru a asigura o livrare eficientă și pentru a-ți oferi posibilitatea de a urmări statusul comenzii tale.

Deoarece aceste produse sunt facute sub forma de comanda procesarea si pregatirea comenzii poate dura pana la 3 zile lucratoare.

Livrarea se face cu curier rapid in toata tara!

Perioadă de Retur Extinsă: Dacă nu ești complet mulțumit de achiziția ta, oferim o perioadă de retur de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Ai timp să te gândești și să te asiguri că produsul este potrivit pentru tine.

Proces de Retur Simplu: Pentru a face procesul de retur cât mai simplu posibil, te rugăm să ne contactezi pentru a iniția returul. Vom furniza instrucțiuni clare și asistență în timpul întregului proces.

Politica Noastră de Retur:

  • Produsele trebuie să fie în condiții perfecte, nefolosite și să aibă ambalajul original.
  • Costul returului va fi suportat de către client, cu excepția cazurilor în care produsul este defect sau a existat o eroare din partea noastră.

Ne dorim să te simți în deplină siguranță atunci când faci cumpărături la Cadouase.ro. Echipa noastră este aici pentru a te ajuta în fiecare etapă a procesului, astfel încât să ai o experiență plăcută și fără griji.